2018. július 17., kedd

Az első lépés, avagy a nyitás

Drága mindenki, aki erre az újonnan született blogra téved! Szeretném felhívni a figyelmeteket arra, hogy mostanság elég meleg időjárás borítja be országunk területét. Igen Nadin, megint ügyesen kezded a nyitást. 

Szóval, komolyabbra fordítva a szót, egy olyan blogra tévedtetek, ahol mindenféle dolgokkal találkozhattok, ami csak a szemnek szájnak ingere. Bár a rendelésnél és a tudnivalóknál mindent megtalálhattok, viszont most itt is ismertetni szeretnénk titeket néhány, a bloggal kapcsolatos dologról.

Néhány fontos dolog, amit mindenképp tudnod kell: 

 1. A blogot két szerkesztő - Fatness & Nadin - vezeti, tehát a rendelések nem készülnek olyan hiper-szuper gyorsan, mint azt elvárnátok, hisz annyira lusták vagyunk, hogyha az már fájna, rég az intenzíven feküdnénk egymás kezét marcangolva
 2. Az oldal kizárólag kritikákkal, cikkekkel, inspirálással és bétázással foglalkozik, tehát csak ezeket a rendeléseket fogadjuk el. Ha design, vagy akármi másféle rendeléssel fordulsz hozzánk e-mailben és nem említed, hogy erről a blogról rendeltél, akkor automatice törlésre kerül a rendelés válasz nélkül.
 3. Minden rendelési lehetőséget KÖTELEZŐ elolvasni az ide tévedőknek, akik arra vetemednének, hogy rendelnek tőlünk. 
 4. A rendelési lehetőségek szünetelhetnek, megsemmisülhetnek, illetve változhatnak is, ezeket a jogokat fenntartjuk.
 5. Ha kérdésed/kérésed van, ne félj hozzánk fordulni! Amiben tudunk, igyekszünk a lehető leghatékonyabb módon segíteni.
 6. Ó, és még valami. NE SÜRGESS.
A "Rólunk" menüpontban mindent elmondtunk, amit feltétlen tudnotok kell a személyünkről és nem szándékozunk több információval szolgálni magunkról. Aki ismer minket tudja, hogy milyenek vagyunk, aki meg nem, az dobjon Facebook-on egy üzenetet.
Apropó, ha már a Facebook-nál tartunk, nekem, vagyis Nadinnak egyre több rendelése érkezik ott. Oké, akit ismerek, az nem gáz, elvállalom. Viszont, ha is meretlenül írsz ránk a közösségin, hogy rendelni szeretnél, akkor azt rögtön dobjuk a kukába. (Tehát ne Facebook-on rendelj, hanem e-mailben.)

Alapjáraton egyenlőre ennyit szerettünk volna közölni veletek, a továbbiakban pedig mindenkit sok szeretettel fogadunk az oldalon, legyen akár csak cikket olvasó embrió, vagy rendelő.

Ezennel a NEVER GOOD ENOUGH blogot megnyitjuk!

Ölel mindenkit,
Fatness & Nadin

2 megjegyzés:

 1. Memperkenalkan, Ace Maxs Obat Kanker Payudara alami berbahan dasar 100% Herbal. Mengobati kanker payudara stadium awal TESTIMONI ACE MAXS hingga stadium akhir dengan efektif dan aman tanpa operasi, tanpa kemoterapi, tanpa radiasi dan tanpa menimbulkan efek samping yang membahayakan. LEGALITAS ACE MAXS  Kualitasnya terjamin, sudah terdaftar di BPOM RI dan DEPKES RI. Simak kandungan lengkap dan keunggulannya berikut ini! KHASIAT ACE MAXS
  CARA ORDER ACE MAXS

  VálaszTörlés
 2. Siapa yang tak kenal penyakit kanker? Salah satu jenis penyakit yang sangat mematikan yang dapat menyerang berbagai organ tubuh, salah satunya payudara. Dan kanker pada payudara atau kanker payudara merupakan salah satu penyakit penyebab kematian terbesar pada wanita selain kanker serviks. Sehingga penyakit ini menjadi momok menakutkan bagi kaum wanita. Namun meski begitu, kanker payudara sebenarnya tidak hanya menyerang wanita saja, tapi juga pria. Ya, kanker payudara juga bisa dialami oleh pria.

  Obat Kanker Payudara

  Obat Turun Peranakan

  Obat Keputihan

  Obat Oles Tahan Lama

  Obat Benjolan Di Vagina

  Dunia Pom Mini

  Planet Pom Mini

  VálaszTörlés