2018. július 17., kedd

Az első lépés, avagy a nyitás

Drága mindenki, aki erre az újonnan született blogra téved! Szeretném felhívni a figyelmeteket arra, hogy mostanság elég meleg időjárás borítja be országunk területét. Igen Nadin, megint ügyesen kezded a nyitást. 

Szóval, komolyabbra fordítva a szót, egy olyan blogra tévedtetek, ahol mindenféle dolgokkal találkozhattok, ami csak a szemnek szájnak ingere. Bár a rendelésnél és a tudnivalóknál mindent megtalálhattok, viszont most itt is ismertetni szeretnénk titeket néhány, a bloggal kapcsolatos dologról.

Néhány fontos dolog, amit mindenképp tudnod kell: 

  1. A blogot egy szerkesztő - Nadin (Nikolett) - vezeti.
  2. Az oldal kizárólag könyv/film/sorozat kritikákkal, cikkekkel, kezdő írók inspirálásával és különböző történetek megírásával foglalkozik. 
  3. Kérhettek ti is kritikát. Tehát, ha van valami, amiről tudni szeretnétek a véleményemet, akkor bártan írjatok e-mailt! 
  4. Ha kérdésed/kérésed van, ne félj hozzám fordulni! Amiben tudok, igyekszek a lehető leghatékonyabb módon segíteni.
A "Rólam" menüpontban mindent elmondok, amit feltétlen tudnod kell a személyemről és nem szándékozok több információval szolgálni magamról. Aki ismer tudja, hogy milyen vagyok, aki meg nem, az dobjon Facebook-on egy üzenetet.

Alapjáraton egyenlőre ennyit szerettem volna közölni veletek, a továbbiakban pedig mindenkit sok szeretettel fogadok az oldalon, legyen akár csak cikket olvasó embrió, vagy egy félre kattintott egérlenyomás.

Ezennel a NEVER GOOD ENOUGH blogot megnyitom!

Ölel mindenkit,
Nadin

1 megjegyzés:

  1. Memperkenalkan, Ace Maxs Obat Kanker Payudara alami berbahan dasar 100% Herbal. Mengobati kanker payudara stadium awal TESTIMONI ACE MAXS hingga stadium akhir dengan efektif dan aman tanpa operasi, tanpa kemoterapi, tanpa radiasi dan tanpa menimbulkan efek samping yang membahayakan. LEGALITAS ACE MAXS  Kualitasnya terjamin, sudah terdaftar di BPOM RI dan DEPKES RI. Simak kandungan lengkap dan keunggulannya berikut ini! KHASIAT ACE MAXS
    CARA ORDER ACE MAXS

    VálaszTörlés